Text Box: TEC-8300

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@defibrilator.ro

Ne puteti contacta astfel :

Display TEC-8300

Functii cheie :

 bifazic portabil

 analiza ECG 12 derivatii

 transmisia datelor la distanta prin Bluetooth sau E-mail

 ecran color LCD TFT de mari dimensiuni

 afisare ECG 12 derivatii, puls, SpO2, CO2, IBP, Temperatura, TAni, incarcare energie

 modul AED inclus (cablu adaptor separat, optional)

 alarme personalizabile

 Stocarea informatiei pe card SD si transfer la PC/Laptop

In cadrul normelor directoare ale resuscitarii, analiza celor 12 derivatii electrocardiografice impreuna cu transmisia la distanta sau interpretarea acestora este o componenta importanta sistemului STEMI de urmarire si interventie cat mai rapida asupra infarctului miocardic cu elevatie ST. TEC-8300 furnizeaza solutii ce permit achizitia si transmisia usoara si rapida a datelor catre unitatile de primiri urgente permitand activarea rapida a procedurilor, medicilor, a laboratoarelor de cateterizare sau angioplastie coronariana. suportate.

 

Monitorizarea intensiva a pacientului dupa un stop cardiorespirator constituie o necesitate. Conectorii inteligenti de culoare galbena recunosc automat tipul de cablu cuplat, permitand monitorizarea mainstream a concentratiei de dioxid de carbon CO2, presiunii invazive IBP si a temperaturii.

 

Aceste aparate suporta modul AED (Automatic External Defibrilator) si au integrat algoritmul pentru detectarea aritmiilor NIHON KOHDEN ec1. Acesta dispune de peste 20 de clasificari si mii de aritmii memorate si revazute iar alarmele false sunt reduse cu pana la 80%.


Monitorizare SpO2 si TAni : Conectorii dedicati permit echipamentului sa monitorizeze semnale precum SpO2 si Tensiunea Arteriala ca parametri suplimentari.

Cardiolife

Defibrilarea bifazica:
Dispozitivele TEC-8300 permit defibrilarea prin impulsuri bifazice care consuma o cantitate de energie mult mai scazuta decat defibrilarea conventionala monofazica. In acest mod nervul cardiac este mai protejat. Tehnologia bifazica ofera rezultate superioare prevenind stop-cardiacul spontan al pacientilor.

Nihon Kohden s-a folosit de un circuit special in T si impreuna cu Tehnologia ActiBiphasic exclusiva imbunatateste conceptul clasic al circuitelor bifazice. Conventional, cand impedanta este ridicata, latimea pulsului se amplifica reducand eficienta defibrilarii. Circuitul in T al Nihon Kohden controleaza in mod activ faza secunda a pulsului impulsului de soc, pastrand constanta curba impulsului.

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici

NIHON KOHDEN

Algoritmul ec1

Indicator autoverificari periodice zilnice si lunare